Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GXO își extinde logistica cu The Quality Group pentru operațiunile de livrare 

Foto: GXO Logistics

GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO), cel mai mare furnizor de logistică contractuală pur-play din lume, a anunțat că a fost selectată pentru a gestiona pregătirea comenzilor direct-pentru-consumatori pentru The Quality Group, un lider de piață în domeniul suplimentelor nutritive. Această operațiune are loc în cadrul facilității sale ultramoderne din Dormagen, care servește ca rampă de lansare pentru extinderea GXO în Germania.

Noul centrul logistic din Dormagen va sprijini GXO pentru creșterea afacerii noului său client, The Quality Group. Centrul logistic, situat în regiunea Düsseldorf din Germania, oferă o locație ideală pentru a satisface cerințele clienților finali ai The Quality Group. Serviciile furnizate de GXO includ recepția camioanelor, depozitarea, reaprovizionarea de la fabrica The Quality Group, pregătirea comenzilor, ambalarea, efectuarea de controale de calitate, scanarea și încărcarea coletelor în camioane pentru a le expedia către consumatorii din Germania.

Extinderea GXO în Germania aduce o nouă abordare și o nouă energie, precum și mai multe opțiuni pe piața de logistică. În prezent, există o cerere din ce în ce mai mare în multe sectoare, atât pentru retail, cât și pentru livrarile B2B, de a se asocia cu GXO pentru tehnologia, amploarea și expertiza sa de vârf din industrie.

„Suntem încântați să ne asociem cu The Quality Group pentru a sprijini operațiunile de livrare pentru clienții săi din Germania. Acest nou parteneriat se potrivește perfect, deoarece GXO și The Quality Group împărtășesc un angajament comun pentru eficiență excepțională pentru seviciile catre clienți. Suntem încântați să ne extindem operațiunile în Germania cu soluțiile noastre tehnologice, personalizate și agile pentru clienți și așteptăm o creștere continuă pe această piață importantă.”,

a declarat Heiko Oberländer, director general al GXO în Germania.

Articole similare

Ad