Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

OMV Petrom și Auchan au integrat aproape 400 de magazine MyAuchan în toate stațiile Petrom din țară

OMV Petrom și Auchan Retail România au finalizat cu succes amenajarea la nivel național a aproape 400 de magazine de proximitate MyAuchan în toate stațiile Petrom din România. Proiectul a fost terminat cu un an mai devreme decât estimările inițiale. Integrarea magazinelor MyAuchan s-a realizat simultan cu modernizarea stațiilor Petrom.

Colaborarea a implicat o investiție comună de peste 50 de milioane de euro și a adus beneficii locuitorilor din 250 de localități din țară, precum și tuturor conducătorilor auto aflați în tranzit, care acum pot alimenta și face cumpărături într-o singură oprire în stațiile Petrom cu magazine MyAuchan.

Cu ocazia finalizării proiectului, în perioada 1 – 30 noiembrie 2023, în toate stațiile Petrom cu magazine MyAuchan se va desfășura o campanie promoțională pentru clienți, oferind reduceri la produse alimentare și de larg consum, precum și o tombolă cu premii în bani. Prin tragere la sorți, vor fi acordate 10 premii pe zi, fiecare în valoare de 500 RON.

Magazinele MyAuchan din stațiile Petrom oferă o gamă variată de până la 1.500 de produse esențiale, pentru consumul de zi cu zi, inclusiv produse proaspete, congelate, băuturi, produse de băcănie, precum și non-alimentare, cum ar fi cosmetice, jucării și accesorii auto. Peste 70% dintre aceste magazine includ și zone dedicate Costa Coffee ca parte a unui parteneriat mai larg.

Colaborarea dintre OMV Petrom și Auchan Retail România a început în 2017 cu o fază-pilot, iar în februarie 2019, cele două companii au semnat un memorandum de înțelegere pentru a extinde colaborarea într-un parteneriat de lungă durată. Acest proiect inovator a creat veritabile magazine de proximitate, oferind o nouă experiență și comoditate clienților care pot economisi timp alimentând și cumpărând în același loc.

„Petrom este brandul românesc lider în zona de mobilitate, care oferă cel mai bun raport calitate-preț. Finalizarea cu succes a acestui proiect susține ambiția noastră pe termen lung de a ne menține această poziție de lider și de a ne dezvolta și mai mult oferta de servicii și produse, la cel mai bun preț. Cele două echipe au reușit într-un timp record, de 3 ani, să amenajeze aproape 400 de magazine MyAuchan. Și nu ne oprim aici: împreună cu partenerul nostru Auchan, vom continua să gândim programe care să aducă beneficii clienților noștri.”,

a declarat Radu Căprău, membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil pentru activitatea de Rafinare și Marketing.

„Suntem încântați să finalizăm cu succes acest proiect inovator și unic, prin care am creat veritabile magazine de proximitate, oferindu-le românilor o nouă experiență și posibilitatea de a economisi timp, alimentând și făcându-și cumpărăturile într-o singură oprire. Le mulțumim partenerilor noștri de la OMV Petrom și echipelor Auchan pentru lucrurile extraordinare pe care le-au făcut împreună și pentru colaborarea excelentă din ultimii ani. Le mulțumim clienților care ne-au trecut pragul pentru fidelitate, pentru că au apreciat noile stații și magazinele MyAuchan din incinta acestora. Felicit echipele Auchan și OMV Petrom pentru modul în care au finalizat reamenajarea stațiilor într-un timp record.”,

a precizat Ionuț Ardeleanu, Director General Auchan Retail România.

Articole similare

Ad