Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grupul polonez Symfonia preia Softeh Plus din România

Grupul polonez de software, Symfonia a anunțat achiziția integrală a companiei Softeh Plus din România, marcând astfel primul pas al planului său de dezvoltare internațională.

Softeh Plus va continua să funcționeze ca o entitate independentă sub același brand, având ca obiectiv principal accelerarea creșterii pe piața locală, au precizat cele două companii într-un comunicat de presă. Valoarea tranzacției nu a fost dezvăluită.

Decizia Symphonia de a cumpăra compania românească a fost motivată de poziția puternică a Softeh Plus pe piața locală, acordată de un portofoliu funcțional, de o bază de clienți loiali și de potențialul de a atrage noi clienți, a menționat compania.

„Achiziția reprezintă nu doar o extindere geografică, ci și o completare valoroasă a portofoliului Symfonia, marcând poziția noastră ca jucător important în Europa Centrală și de Est”,

a declarat Piotr Ciski, CEO al grupului Symfonia.

Înființat în 1993, Symfonia este un grup polonez de software cu o prezență puternică pe piața ERP și HCM. Grupul are o bază de clienți de aproximativ 50.000 de întreprinderi mici și mijlocii (IMM-uri), o echipă de peste 600 de angajați și afaceri de aproape 40 de milioane de euro (43,8 milioane de dolari).

Softeh Plus a fost fondată în 1995 și este specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software adecvate pentru multiple domenii de activitate, precum farmacie, medicină, construcții, asigurări, contabilitate și management. Compania are o echipă de peste 125 de angajați și venituri anuale de peste 7 milioane de euro.

Articole similare

Ad