Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TX Logistik extinde rutele feroviare de marfă între Lübeck și Italia

  • Foto: TX Logistik

Compania TX Logistik AG extinde serviciile de transport feroviar intermodal de marfă între Lübeck și Italia, adăugând o nouă legătură la orarul său.

Compania efectuează, de la începutul acestui an, două curse săptămânale între terminalul CTL din Lübeck și terminalul Quadrante Europa din Verona, precum și retur, transportând semiremorci, NiKRASA, containere și containere-cisternă. Principalul client este Bode, o companie de expediție din Lübeck, iar trenurile operează cu un sistem de trenuri deschise. Încărcarea se face în Lübeck marțea și sâmbăta, iar în Verona sâmbăta și joia, cu o durată de aproximativ 24 de ore pentru a parcurge cei 1.240 de kilometri prin München, Kufstein și Brenner.

De asemenea, TX Logistik a mărit și numărul de curse dus-întors între Lübeck și Segrate, în regiunea metropolitană Milano, de la patru la șase, pentru a satisface cererea crescută și volumul suplimentar de mărfuri. Plecările au fost extinse în zilele de luni și joi de la Lübeck și miercuri și sâmbătă de la Segrate. Trenurile circulă între terminalul BRG din Lübeck și terminalul Italia Milano Segrate, transportând remorci, NiKRASA, containere și containere-cisternă, cu o capacitate de 32 de unități de încărcare pe tren. TX Logistik gestionează tracțiunea pe ruta Lübeck-Verona și Lübeck-Segrate, folosind mecanici de locomotivă proprii și locomotive moderne multisistem.

Articole similare

Ad