Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kaufland primește două noi certificări internaționale de prestigiu pentru statutul de angajator de top

Kaufland, lider în industria de retail, confirmă angajamentul său față de standardele înalte în resurse umane obținând două noi certificări internaționale prestigioase de la Top Employers Institute din Olanda, precum și distincția Employer Branding Star, acordată de EBnavi.

În urma unui proces riguros de audit anual realizat de Top Employers Institute, Kaufland își menține titlul de Top Employer și în 2024 pentru al 9-lea an în România, al 4-lea în Republica Moldova și al 6-lea la nivel european. Auditul anual examinează multiple aspecte ale managementului de resurse umane, de la cultura organizațională la pachetele de beneficii oferite angajaților.

Distincția Employer Branding Star, obținută de Kaufland, a evidențiat devotamentul pentru construirea unui brand de angajator de încredere și bunăstarea echipei, depășind peste 50% din criteriile de evaluare.

„Ne bucurăm să vedem că eforturile și inițiativele noastre sunt apreciate și validate inclusiv de către organizații de renume. Cele două recunoașteri sunt pentru noi o reconfirmare a direcției corecte pe care o urmăm și o motivație de a ne îmbunătăți continuu. Misiunea noastră este să oferim un cadru în care fiecare membru al echipei poate prospera și să fim recunoscuți pentru asta ne onorează.”,

a subliniat Estera Anghelescu, Director Recrutare și Employer Branding la Kaufland România & Moldova.

Kaufland primește distincția pentru programul de muncă flexibil, ceea ce a permis angajaților să aleagă pentru programe part-time de 2, 4, 6 ore sau full-time. Printre prioritățile companiei se află nevoile diverse ale echipei care favorizează echilibrul între responsabilitățile profesionale și viața personală a angajaților.

EBnavi a remarcat faptul că recunoașterea angajaților este un aspect vizibil în cultura organizațională distinctivă a companiei Kaufland, evidențiind aprecierea angajaților într-un mediu de lucru pozitiv, bazat pe colaborare și înțelegere. Compania promovează recunoașterea meritelor individuale și încurajează o coexistență armonioasă între carieră și viața de familie. Un exemplu notabil este proiectul Kaufland Day Care din Timișoara, care oferă servicii educaționale gratuite pentru copiii angajaților de vârstă mică sau preșcolară, alături de alte beneficii, așa cum accesul la biblioteca Bookster și cursuri gratuite, ceea ce consolidează reputația companiei ca un loc de muncă accesibil pentru familii.

De asemenea, un alt punct identificat de EBnavi este angajamentul puternic al Kaufland pentru dezvoltarea profesională a angajaților prin programe educaționale și acces la diverse resurse de învățare. Compania încurajează avansarea profesională, consolidând astfel abilitățile și expertiza echipei. Prin obținerea acestor distincții, Kaufland își consolidează poziția de angajator de top, atât la nivel local, cât și internațional, stabilind standarde în practicile de Resurse Umane și Employer Branding.

Articole similare

Ad