Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Peugeot i-Cockpit® adaugă inteligența artificială ChatGPT

  • Foto: Peugeot

Peugeot a devenit unul dintre primii producători auto care a integrat inteligența artificială ChatGPT în sistemul său i-Cockpit®. Acest serviciu, activat prin asistentul vocal „OK PEUGEOT”, permite clienților să adreseze orice întrebare, oferind un nivel de servicii fără precedent.

ChatGPT îmbunătățește experiența utilizatorului prin furnizarea de răspunsuri inteligente și prompte în diverse domenii legate de vehicul și funcționalitățile acestuia.

Peugeot se dedică inovației pentru clienții săi prin introducerea inteligenței artificiale generative ChatGPT în modelele sale de ultimă generație. Această tehnologie avansată, dezvoltată de OpenAI, utilizează abrevierea „Chat Generative Pre-trained Transformer” și oferă răspunsuri complexe, precise și concise, având la bază o învățare profundă dintr-o cantitate uriașă de date.

De asemenea, Peugeot integrează ChatGPT în ecranul tactil al celebrului i-Cockpit®. Acest text similar celui uman este accesibil în mod simplu și natural prin asistentul vocal la bord, activat cu comanda „OK PEUGEOT”. ChatGPT poate răspunde la o varietate de întrebări, de la cele simple la cele complexe, fiind capabil să inițieze și să mențină conversații. De exemplu, într-un oraș, pot fi solicitate informații despre monumente, iar sistemul de navigație al mașinii poate ghida către acele locuri.

ChatGPT nu se rezumă doar la răspunsuri și întrebări, poate crea experiențe captivante. În timpul unei călătorii lungi, dacă copiii se plictisesc, ChatGPT poate organiza la cerere un test pe un subiect fascinant pentru ei, oferind ore întregi de divertisment. Prin integrarea inteligenței artificiale ChatGPT în mașinile Peugeot, clienții se pot bucura de experiența asistentului vocal, aducând interactivitate, fluiditate și intuiție.

Peugeot aduce ChatGPT în i-Cockpit® pentru toate modelele sale de ultimă generație cu navigație conectată, inclusiv pentru Noul 208, Noul 2008, Noul 308, Noul 308SW, Noul 408, Noul 508, Noul 508 SW, Noul E-3008, Noul E-RIFTER, Noul E-TRAVELLER, Noul E-Partner, Noul E-Expert și, în curând, pentru Noul E-5008. Toți clienții Peugeot cu modele eligibile pot activa ChatGPT prin Magazinul de servicii Peugeot. În prezent, această integrare a inteligenței artificiale generative în vehiculele Peugeot este într-o fază pilot, oferind utilizarea gratuită a sistemului timp de 6 luni pentru primii 10.000 de clienți, extinzând inițial oferta de la 5.000 în urma unei rate de abonare care a depășit 50% în doar câteva zile.

În urma etapei de probă, Peugeot va ține cont de feedback-ul utilizatorilor pentru a implementa ChatGPT pentru toți clienții care dețin un vehicul conectat eligibil.

Articole similare

Ad