Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Lucrări de reparații și porțiuni închise pe M0 (Ungaria) pe 29 februarie și 1 martie

Asociația transportatorilor maghiari MKFE anunță că pe 29 februarie și 1 martie se vor efectua lucrări majore de reparații în sectorul estic al autostrăzii M0.

De aceea pe 29 februarie între orele 09:00 și 16:00 benzile exterioare și medii vor fi închise pe secțiunea autostrăzii M0 dintre autostrada M31 și intersecțiile din Pécel, pe marginea drumului principal spre autostrada M4. Traficul se poate desfășura pe o singură bandă, dar accesul la și de la autostradă nu este afectat.

Pe 1 martie 2024 între 09:00 și 16:00 banda exterioară va fi închisă traficului pe secțiunea autostrăzii M0 după intersecția drumului principal 3, pe marginea drumului principal care duce la Podul Megyeri. În timpul lucrărilor va fi prevăzută o singură bandă pentru trafic, iar restricția nu va afecta accesul și ieșirea la/de la autostradă.

Restricțiile vor fi anunțate prin indicatoare speciale și în zona unde se lucrează vor fi introduse limite temporare de viteză. Utilizatorii drumurilor sunt sfătuiți să verifice situația în timp real a traficului și a restricțiilor pe site-ul www.utinform.hu și să utilizeze o aplicație de navigație pentru a-și alege ruta optimă.

Articole similare

Ad