Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cushman & Wakefield Echinox: Ștefan Surcel a fost promovat în funcția de Head of Industrial Agency

  • Foto: Cushman & Wakefield Echinox

Ștefan Surcel a fost numit într-un nou rol de Head of Industrial Agency în cadrul Cushman & Wakefield Echinox, unde va coordona departamentul Industrial. Principalele sale responsabilități includ consolidarea relațiilor cu clienții strategici și identificarea unor noi oportunități de piață pentru creșterea afacerii.

Ștefan, cu peste 8 ani de experiență în domeniul imobiliar, inclusiv 4 ani la Cushman & Wakefield Echinox, oferă clienților săi o gamă variată de servicii de consultanță, inclusiv închirierea de proprietăți industriale și logistice, vânzarea/achiziția de terenuri și due diligence. Printre clienții săi se numără companii de prestigiu, precum Sameday, Evofarm, Raben Logistic, Danfoss, Alloga Healthcare, Puratos Group, E-ON și Rehau.

Piața industrială și de logistică din România a cunoscut o expansiune puternică în ultimii ani, înregistrând livrări noi semnificative și o cerere în creștere. Preluarea anuală a depășit constant 1 milion de metri pătrați în perioada 2020 și 2023 și sunt preconizări că și în 2024 va fi activitate tranzacțională consistentă.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanță imobiliară de top în România, activând în toate segmentele de piață. Departamentul lor Industrial, fondat în urmă cu peste 20 de ani, a jucat un rol crucial în numeroase tranzacții, asistând la contracte de închiriere cu o suprafață totală de aproximativ 190.000 metri pătrați în ultimii 4 ani.

„Segmentul de piață industrial și logistic este foarte dinamic, având cel mai mare potențial de creștere dintre toate sectoarele imobiliare. Prin urmare, este foarte important pentru noi să avem oameni calificați, pregătiți să identifice și să valorifice numeroasele oportunități care vor apărea cu siguranță în viitor. Suntem convinși că, împreună cu echipa pe care o coordonează, Ștefan va reuși să dezvolte departamentul de leasing industrial și să extindă serviciile oferite clienților noștri.”,

a declarat Oana Iliescu, Managing Director, Cushman & Wakefield Echinox.

„Am decis să mă alătur echipei Cushman & Wakefield Echinox în urmă cu 4 ani și am investit foarte mult în a învăța cât mai multe lucruri despre o piață total necunoscută: cea industrială și logistică. 4 ani mai târziu, sunt încântat să accept o nouă provocare și să profit la maximum de această oportunitate interesantă. Departamentul nostru Industrial și Logistică s-a triplat în ultimii 4 ani și cred cu tărie că eu și colegii mei ne aflăm în contextul perfect pentru a ne dezvolta în continuare și a ne consolida poziția pe piață.”,

a declarat Stefan Surcel, Head of Industrial Agency, Cushman & Wakefield Echinox.

Articole similare

Ad