Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

WDP cumpără Expo Market Doraly de la ARA Europe & Gheorghe Iaciu

Dezvoltatorul de spații industriale și logistice, WDP a achiziționat centrul comercial Expo Market Doraly din Afumați, județul Ilfov, de la ARA Europe & Gheorghe Iaciu, fondatorul proiectului din 1993. Expo Market Doraly este considerat cel mai vechi și cel mai de succes parc en-gros, cash & carry și logistic urban din țară.

Expo Market Doraly, situat în nord-estul Bucureștiului, se întinde pe o suprafață de aproximativ 110.000 de metri pătrați, cu 37 de pavilioane și peste 400 de comercianți activi. Cu o istorie solidă de creștere continuă, locația este optim poziționată pentru aprovizionarea eficientă a comercianților cu amănuntul din Capitală și din regiunea de sud-est a României, având acces direct la drumul de centură existent și nou al Bucureștiului.

Împreună cu WDP, care va prelua administrarea activelor, domnul Iaciu și echipa sa actuală de management vor continua să conducă proiectul Expo Market Doraly, asigurând continuitatea și dezvoltarea acestuia.

În tranzacția de achiziție a Expo Market Doraly, WDP a fost asistată de Țucă Zbârcea în aspectele juridice, Mazars în aspectele financiare și fiscale, Brown Marinescu Consulting în aspectele tehnice și CBRE în aspectele comerciale. Pe de altă parte, vânzătorii au beneficiat de suportul juridic oferit de Reff & Associates, consultanță fiscală de la Deloitte și asistență comercială de la iO Partners.

„Ne bucurăm că am achiziționat acest activ promițător, care completează portofoliul nostru existent din România. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm succesul Expo Market Doraly și să facem din aceasta o afacere și mai puternică, facilitând creșterea viitoare împreună cu domnul Iaciu și echipa sa de profesioniști experimentați. Aș dori să mulțumesc ambilor vânzători pentru procesul de tranzacționare extrem de profesionist și iO Partners pentru prezentarea oportunității către noi.”,

a declarat Jeroen Biermans, Country Manager WDP România.

„În demersul nostru de a găsi cea mai bună soluție pentru evoluția DORALY, în concordanță cu așteptările chiriașilor și satisfacția clientului final, am identificat WDP ca fiind unic, pentru a maximiza potențialul proprietății.

EXPO MARKET DORALY este un activ rezilient, cu un portofoliu puternic de chiriași de producători, importatori și distribuitori, unde clienții pot găsi o gamă largă de produse la prețuri foarte competitive, un centru comercial în continuă evoluție și creștere.

Jeroen Biermans, cu experiența sa la nivel de Master Class în domeniul logisticii, și WDP, cu puterea sa financiară, reprezintă elementul de care DORALY avea nevoie pentru a evolua.

Suntem parteneri de încredere și întreaga echipă se angajează să creeze valoare pentru părțile interesate ale DORALY.

Vă mulțumim că ați acceptat DORALY în familia WDP!”,

a adăugat Gheorghe Iaciu, reprezentând Vânzătorul.

Articole similare

Ad