Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Lucrări la infrastructură și devieri de trafic în toată Austria

Asociația transportatorilor maghiari MKFE anunță că în Austria au început lucrări ample de reconstrucție a drumurilor și recomandă consultarea gratuită a site-ului interactiv al operatorului de drumuri Asfinag, pentru informații cât mai exacte despre trafic, devieri și congestii.

Lucrări de renovare au loc în cazul intersecției Schwechat din sectorul estic al autostrăzii A4, în diverse părți ale autostrăzii A13 (Brenner), în zona Dornbirn (nord) și Dornbirn (vest) de pe A14 Rheintal și Walgauautobahn. În plus, pe A10 (Tauern) va fi construit un sistem de alimentare cu energie solară.

La acestea se adaugă a doua fază a lucrărilor de construcție pe drumul S1 între Vösendorf și Schwechat, unde se toarnă asfalt care reduce zgomotul, lucrări de consolidare a rocilor la tunelul Milser de pe A12 (Inntal), care vor duce la închiderea tunelului în partea sudică și la circulație pe o singură bandă în perioada 8-19 aprilie.

Tot acum începe și reconstrucția secțiunii sudice a A2, unde se preconizează că vor fi renovați în total 15 km. Drumul dintre Lafnitztal și Pinggau va fi reînnoit în trei faze, dintre care una, începând cu 8 aprilie, presupune renovarea porțiunii sudice a A2 între intersecțiile Lafnitztal-Oberwart și Pinkafeld. Iar pe 15 aprilie începe reconstrucția completă a tunelului Arlberg, de 14 km, pe drumul S16, cu închidere completă în ambele sensuri până la sfârșitul lui noiembrie.

Articole similare

Ad