Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cracovia achizitioneaza 50 de autobuze electrice Solaris

Operatorul de transport public Miejskie Przedsi?biorstwo Komunikacyjne S.A. (MPK), din Cracovia (Polonia), a semnat un contract de achizitie a 50 de autobuze electrice Solaris Urbino 18. Comanda include, pe langa livrarea celor 50 de unitati articulate, si 50 de dispozitive de incarcare plug-in. Vehiculele vor fi livrate in termen de un an de la semnarea contractului care are o valoare de 40 de milioane de dolari (din care 27 de milioane de dolari din finantare UE).
Proiectarea autobuzelor articulate va fi adaptata pentru doua moduri de incarcare: cu ajutorul unui pantograf montat pe acoperis, cu patru poli, plasat deasupra primei axe a vehiculului sau pentru un incarcator plug-in. Energia va fi stocata in baterii Solaris High Energy + de inalta densitate.
Autobuzele electrice articulate vor putea transporta 141 de pasageri simultan, din care 43 pe scaune. Acestea vor fi echipate cu sistem de monitorizare, sistem de informare a pasagerilor, aer conditionat, porturi de incarcare USB si un sistem de incalzire electrica. Persoanele in scaun cu rotile vor putea profita de platformele care faciliteaza imbarcarea si coborarea din autobuz. Rampele vor fi instalate la a doua usa.

Articole similare

Ad