Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Vialtis ofera in continuare servicii de rezervari bilete de feribot oriunde in Europa

Desi de la 1 ianuarie Vialtis are un nou proprietar, iar Transcamion, compania din cadrul grupului care se ocupa cu rezervari de bilete de feribot, apartine acum grupului englez Tomorrow Group Ltd, pentru anumite tari – Romania, Bulgaria, Turcia si Italia – Transcamion lucreaza in continuare cu Vialtis. Cu un nou proprietar cu know-how in software si ticketing, Transcamion spera sa ajunga cat de curand „agentia numarul unu pe partea de servicii de feribot”.
 

Proprietarul Transcamion, Tomorrow Group, provine din industria software si dezvolta solutii IT pentru companiile aeriene, de expeditii si pentru agentii de ticketing. Cu un nivel ridicat de expertiza, grupul a dezvoltat de circa 10 ani Travel Gateway, cel mai mare vanzator european de bilete pentru transportul de pasageri, cu o cifra de afaceri anuala de 17 milioane de euro.
Gratie resurselor financiare ale noului proprietar si sinergiilor cu Travel Gateway, Transcamion si-a dezvoltat rapid sistemele IT care-i permit oferirea unor servicii de marketing de un inalt nivel, apreciat si de clienti. Un exemplu este sistemul Map&Guide, prin care clientul isi poate calcula tarifele pentru o anumita ruta.
In prezent Transcamion are 15.000-20.000 de clienti in toata Europa, iar in Romania numarul acestora depaseste 300. Atuul Transcamion in Romania este posibilitatea de rezervare a biletelor de feribot. „Nu suntem cei mai ieftini, dar oferim cele mai bune solutii de plata, in avans sau dupa efectuarea serviciului, si chiar prin carduri de combustibil”, a declarat Allan Flensborg, managing director Transcamion.

Articole similare