Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Peste 200 de camioane electrice FUSO eCanter sunt în funcțiune în întreaga lume

La trei ani de la lansarea producției de serie mică, livrările camionului ușor complet electric Daimler Trucks FUSO eCanter au depășit 200 de vehicule. Clienții din unsprezece țări și orașe precum New York, Tokyo, Berlin, Londra, Amsterdam, Paris, Dublin, Oslo, Copenhaga, Helsinki sau Lisabona au încredere în camionul de distribuție urbană.

În februarie 2021, peste 40 de vehicule circulau în Statele Unite, peste 60 în Japonia și alte 100+ FUSO eCanter în operațiunile clienților din Europa. Distanța totală parcursă fără emisii de flota globală eCanter depășește acum 3 milioane de kilometri parcurși la nivel local.

Vehiculul de 7,49 tone are o autonomie de conducere de peste 100 de kilometri cu o singură încărcare și este potrivit pentru distribuția locală silențioasă în interiorul orașului, cu emisii zero. Cazurile tipice de utilizare a vehiculului includ livrarea pe rază scurtă a mărfurilor ambalate, comenzilor din e-commerce, transportul poștal sau chiar de băuturi. Portofoliul de clienți din Europa include nume din logistică precum PostNL, Dachser, Deutsche Post DHL, Rhenus Group sau DB Schenker.

Articole similare

Ad