Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DHL înființează o nouă companie aeriană în Europa, care va prelua transportul expres

DHL Express înființează o nouă companie aeriană de marfă în Austria, ca parte a planului său de restructurare a transportului aerian. Noua companie, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit, va fi dedicată zborurilor intra-europene.

DHL Express vrea să înceapă activitatea până la finalul acestui an și a depus deja cererile de autorizații către autoritățile austriece. Noua companie aeriană va utiliza avioane B757F care operează în prezent sub pavilion DHL Air UK. Aceasta din urmă se va dedica zborurilor intercontinentale cu aeronavele B767F și alte două noi B777F.

„Prin extinderea platformei noastre aeriene, nu numai că ne adaptăm la schimbările de reglementare, dar ne pregătim și rețeaua noastră europeană pentru o creștere ulterioară”, explică Roy Hughes, EVP Network Operations Europe la DHL Express. „Pentru a satisface cererea ridicată a clienților noștri pentru livrări rapide internaționale, luăm aceste măsuri astfel încât să putem să le oferi în continuare capacitate suficientă. Cu structura planificată, vom realiza o rețea aeriană flexibilă și chiar mai rezistentă în Europa și o integrare globală mai bună prin creșterea zboruri intercontinentale.“

Cele două noi aeronave Boeing B777F vor intra în flota operațională a DHL Air UK de la începutul anului viitor. Potrivit directorului general al companiei britanice, Tom Mackle, expansiunea flotei pe segmentul expres intercontinental subliniază dorința și angajamentul companiei pentru a oferi servicii mai bune și a proteja mediu prin îmbunătățirea emisiilor de carbon.

Articole similare

Ad