Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

VIDEO: Vestul țării, blocat de camioane. Cum a arătat protestul transportatorilor

Timișoara, Oradea, Arad, Sibiu și Alba! Zeci de transportatori  din vestul țării s-au alăturat protestelor la nivel național și au circulat, vineri, 18 iunie, cu viteză redusă blocând practic orașele și zonele limitrofe la orele de vârf.

Dacă pe zona de nord a țării, membrii ATM Bucovina și FORT au ținut steagul sus pentru breasla transportatorilor, iată că centrul și vestul țării a fost reprezentat cu succes de APTE 2002 și APULUM Alba. Puțin după orele prânzului, șoselele din aceste zone s-au umplut de camioane, zeci de camioane pline cu pancarte și mesaje, transpuse sub forma unei singure idei principale – „STOP ABUZ ANAF“, au circulat cu viteză redusă blocând practic circulația la ore de vârf.

La Timișoara s-a protestat pe DN 6, care leagă Timișoara de Lugoj, dar și pe centură înspre Autostrada A1, între centură și localitatea Giarmata. La Oradea, transportatorii s-au adunat pe Calea Borșului, de unde au plecat în coloană cu viteză mică spre șoseaua de centură către Calea Aradului.

Proteste au avut loc și la Arad, centura orașului fiind blocată de la nodul rutier al autostrăzii de la Ceala și până în Micălaca. Ca și în celelalte orașe, șoferii au circulat cu 5-10 km/h, îngreunând astfel traficul rutier.

Proteste au mai avut loc și la Alba, Sibiu, Deva, Galați, București și alte mari zone din țară. Vedeți mai jos o sinteză a protestelor împotriva abuzurilor ANAF, filmări primite chiar de la transportatori.

ORADEA

ARAD
ARAD
TIMIȘOARA
ORADEA
ORADEA
SIBIU
GALAȚI

Articole similare

Ad