Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transmec își pierde fondatorul Domenico Montecchi

Pe 26 ianuarie 2022, membrii familiei au anunțat decesul lui Domenico Montecchi, fondatorul și președintele Grupului Transmec din Campogalliano, în provincia Modena. Avea 99 de ani și era moștenitorul unei familii de transportatori care a început afacerea în 1850 la Pavullo, când bunicul său care purta același nume a început să transporte mărfuri cu o căruță trasă de un cal. 

Istoria companiei a fost continuată de fiul său Gaetano în 1912 cu un Fiat 18BL, care în 1930 a fondat Autotrasporti Montecchi Gaetano. Și în 1957 a continuat cu fiul său Domenico, care a creat Domenico Montecchi Trasporti Internazionali, care în 1971 s-a mutat la Vignola luând actualul nume de Transmec. În anii următori, compania a crescut și s-a mutat încă de două ori, până în 1996 în Campogalliano, urmând ca apoi, fiii săi Danilo, Mariangela și Massimo să preia afacerea.

Transmec este prezentă și în România de mai mulți ani, fiind una dintre cele mai importante companii de transport internațional, care a dezvoltat și servicii de logistică, pentru a completa activitatea de transport intermodal, derulată prin terminalul din Oradea. De la Oradea, Transmec transportă în parteneriat cu P&O către Belgia și Italia.

Articole similare

Ad