Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco Bus livreaza primele Crossway LE Euro VI in Romania

Iveco Bus a livrat catre SC Giroceana SRL Giroc din Timisoara primele autobuze Crossway LE cu motor Euro VI din Romania. Vehiculele au podea coborata si sunt destinate zonelor metropolitane si suburbane din Timisoara.
SC Giroceana este primul operator de transport din Romania care si-a introdus in flota doua autobuze Iveco Bus Crossway LE cu motoare Euro VI. Cele doua Iveco Bus Crossway Low Entry City Euro VI au o lungime de 10.8 m si 2 usi si sunt echipate cu motor Tector 7 (210 kW), cutie de viteze automata ZF (6 viteze), aer conditionat si indicatoare de drum.
 

Datorita versatilitatii si profitabilitatii, Crossway LE Euro VI isi reintareste pozitia de lider datorita accesibilitatii, confortului si manevrabilitatii. Trecerea la Euro VI a permis de asemenea imbunatatirea semnificativa a confortului la bord, reducand nivelul de zgomot la jumatate.
Ceremonia de livrare a avut loc in data de 3 iulie 2014 la sediul Primariei din Comuna Giroc.
"Giroceana"” SRL a fost infiintata prin hotararea Consiliului Local al Primariei Giroc la 1 iulie 2002 ca societate cu capital integral de stat, asociat unic fiind Primaria comunei. Initial a fost gandita pentru a asigura cetatenilor localitatilor Giroc si Chisoda transportul pe ruta Timisoara si retur. Pe parcurs societatea si-a dezvoltat activitatea, oferind serviciile de intretinere a sistemului de apa-canal si sistemului de iluminat public.

Articole similare

Ad