Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UTA Edenred lansează UTA EasyFuel®

UTA Edenred, un furnizor de top de servicii de mobilitate la nivel european și o companie Edenred, a introdus de curând UTA EasyFuel®, cardul digital pentru combustibil, cu care șoferii pot procesa tranzacțiile de combustibil direct la pompă, în timp real și în conformitate cu legile privind protecția datelor. Utilizarea cardului digital pentru combustibil nu numai că elimină nevoia de a sta la coadă la casă, dar previne și frauda (în special furtul și utilizarea necorespunzătoare a datelor cardului) și le va oferi managerilor de parcuri auto un control mai strict asupra cantității de combustibil alimentată. Noua soluție a UTA Edenred încorporează tehnologia CarPay-Diem, lider european în orchestrarea plăților mobile.

Inițial, UTA EasyFuel va fi disponibil în regiunea DACH (Germania, Austria, Elveția) – printr-una dintre cele mai mari rețele de acceptare a plăților mobile din regiune – până la sfârșitul primei jumătăți a anului 2022. Apoi, va fi extins treptat în alte țări europene până la sfârșitul anului. Aplicația este disponibilă pentru dispozitivele iOS, Android și Huawei și poate fi descărcată gratuit din app store-ul telefonului mobil.

Carsten Bettermann, CEO UTA Edenred, declară: „Prin digitalizarea cardurilor pentru combustibil, creștem semnificativ viteza și securitatea tranzacțiilor noastre. Pentru clienți, acest lucru înseamnă o experiență de alimentare mai sigură, mai rapidă și mai simplă. CarPay-Diem este partenerul ideal pentru implementarea procesării plăților mobile.”

Lukas Schneider, Director pentru Parteneriate Strategice la UTA Edenred, declară: „Lansarea UTA EasyFuel este un pas important în evoluția noastră spre a deveni o platformă digitală all-in-one pentru cerințele de mobilitate ale clienților noștri.”

Prin trecerea de la cardurile fizice pentru combustibil la un serviciu complet digital, UTA Edenred duce achiziția de combustibil în era digitală. Chiar înainte de pandemie, clienții cereau procesarea contactless a plăților pentru combustibil la pompe, astfel încât să nu fie nevoiți să stea la coadă la casă. Acum, UTA EasyFuel oferă o experiență de alimentare complet nouă. Nu doar clienții UTA Edenred beneficiază de procesarea mai rapidă și de securitatea îmbunătățită oferită de UTA EasyFuel, ci și partenerii UTA de acceptare a plăților.

Articole similare

Ad