Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transporeon castiga prima editie a competitiei Tranzit dedicate inovatiilor

Cu ocazia primei editii a competitiei „Cea mai eficienta inovatie din supply chain“, organizate de revista Tranzit, Mobile Order Management, propus de Transporeon, a fost desemnat castigator de catre juriul format din Cristian Buciuman (specialist in Supply Chain), Adrian Crizbasianu (Schenker Romtrans), Viorel Dinga (Duvenbeck), Jeroen Fabry (H.Essers), Dragos Geletu (KLG Europe), Viorel Leca (Gebrüder Weiss), Catalin Olteanu (FM Logistic) si Marilena Matei (revista Tranzit).
Monica Murawska (director de marketing Transporeon) si Dan Vintila (director de vanzari Transporeon pentru Romania) au primit trofeul de la Marilena Matei, in cadrul conferintei Tranzit de la Bucuresti, de pe 25 martie.
 

Alaturi de solutia propusa de Transporeon au mai concurat Collaborative Transportation (de la CHEP), iTrack Optimize (iSYS), Mega Liner Variofloor (Krone), Business Messenger (Trans.eu) si WindTyre (Windsoft).
Mobile Order Management include un modul de coordonare si smartphone-uri cu sistem android pentru soferi si cu ajutorul lui se tine sub observatie intreaga flota de camioane, din momentul plecarii de la locul de incarcare si pana la livrare. Modulul permite monitorizare, comunicarea permanenta cu soferii si calcularea timpului estimat pana la destinatie, iar daca sunt livrari multiple se furnizeaza evidenta tuturor opririlor, precum si daca a fost respectat timpul stabilit pentru livrare. Cand se constata ca vor fi intarzieri, dispeceratul poate interveni din timp pentru reprogramare, evitand timpi inutili de asteptare.
Pentru receptia marfii se poate folosi tot telefonul mobil, cu inregistrarea semnaturii de primire si generarea documentului de receptie. Se elimina astfel timpii de asteptare pana la finalizarea schimbului de documente in original, dar si costurile suplimentare de expeditie.
De asemenea, in sistem se realizeaza o evidenta a tuturor livrarilor. Clientul este anuntat cu 60 de minute inainte de livrare asupra faptului ca marfa se afla la X km distanta si apoi cu 10 minute inainte de ca vehiculul sa ajunga la destinatie. Iar daca sunt eventuale deteriorari ale marfii, fotografiile doveditoare pot fi transmise imediat.

Articole similare

Ad