Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PepsiCo urmează să își dubleze capacitatea de producție cu investiții de 100 de milioane de dolari

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi răcoritoare, a anunțat că va investi în trei linii de producție operaționale, într-un nou depozit automat, în capabilități de automatizare, precum și într-un nou masterplan la fabrica sa din Popești-Leordeni.

Investiția în valoare de 100 de milioane de dolari va dubla capacitatea de producție de snacks-uri a fabricii din România și va fi finalizată până în 2024.

Noul plan de investiții vine după ce compania a finalizat un alt plan de dezvoltare pe 5 ani la o altă fabrică din țară – fabrica de băuturi răcoritoare situată la Dragomirești, în valoare totală de 40 de milioane de dolari. Proiectul a constat în îmbunătățirea liniilor de producție și a unui depozit complet automatizat, cu o capacitate de producție de 550.000 de tone de produse finite pe an.

În ultimii 10 ani, PepsiCo și-a consolidat rolul companiei de hub de producție și distribuție regională cu investiții directe de 320 de milioane de dolari în România.

„Vom continua să investim sustenabil în piața românească și în următorii cinci ani, consolidând rolul PepsiCo România de centru de producție și distribuție pentru multe piețe din regiune”,

a declarat Adrian Lăcătuș, Senior Commercial Director PepsiCo pentru Balcanii de Est.

Articole similare

Ad