Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FAN Courier dubleaza numarul centrelor de predare/primire colete din Bucuresti

Incepand din aceasta luna, clientii FAN Courier pot preda si/sau ridica expeditii din alte 4 zone ale Capitalei, fata de cele 4 puncte de predare/primire existente deja. ”Punctele de predare si primire colete au fost deschise pentru a raspunde unei nevoi reale a consumatorilor si pentru optimizarea serviciilor oferite de noi. In decursul timpului, am constatat ca sunt clienti carora fie timpul nu le permitea sa astepte curierul pentru a primi sau a preda un colet sau plic fie isi exprimau dorinta de a veni la noi la sediu pentru a ridica expeditia.
 

Punctele de predare/primire au fost solutia prin care oferim clientilor o noua posibilitate de a accesa serviciile FAN Courier mai aproape de casa sau biroul lor, inintervalul orar 09.00 – 21.00 in timpul saptamanii si 09.00-14.00 sambata”, a declarat Roxana Magopet, director de marketing al FAN Courier.
Cele opt centre de predare/primire sunt pozitionate in zone diferite ale Capitalei astfel incat sa deserveasca un numar cat mai mare de clienti din fiecare zona, fara ca tranzitul expeditiilor sa influenteze timpii de livrare la destinatie. Aceasta solutie vine in completarea altor servicii dezvoltate de companie pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor, precum Collect Point, in prezent disponibil si in reteaua celei mai mari retele de distributie carburanti din Romania,OMV-Petrom, sau serviciile de curierat cu livrare rapida, tip Express Loco(livrare in 1,2, 4 sau 6 ore).
Clientii pot preda sau ridica colete si plicuri in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 9.00-21.00 si sambata, intre orele 9.00-14.00.
Primele 2 puncte de predare/primire deschise luna trecuta se gasesc in str. Stirbei Voda, 114-116 (vis-a-vis de DNA) si pe Calea Calarasi nr 172 (intersectie cu Str. Popa Nan, vis-a-vis de Universitatea Hyperion).
Incepand cu 01 august am inaugurat si ultimele 2 puncte de lucru, acestea fiind situate pe Calea 13 Septembrie 63 si Calea Serban Voda 256 (intersectie cu Str. Cutitul de Argint).

Articole similare

Ad