Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CTP Cluj si-a completat flota cu 10 Iveco Bus Urbanway

Compania de Transport Public Cluj a receptionat, miercuri, 5 august a.c., zece autobuze urbane Iveco Bus Urbanway de 12 m lungime, care respecta cele mai stricte standarde de poluare. Vehiculele sunt propulsate de motorul Tector 7 cu tehnologie HI-SCR, care dezvolta 210 kW (286 CP), in tandem cu cutia de viteze automata ZF Ecolife.
Cele zece Urbanway sunt echipate standard cu sistem electronic de control al franarii (EBS 5), intarder si sistem de iluminare integral LED (mai economice din punct de vedere energetic si durabile).
 

Principalele dotari solicitate de operatorul clujean au fost postul de conducere inovator, ce respecta standardele EBSF, sistemul de climatizare performant, de 32 kW, cu zone dedicate pentru sofer si pasageri si perdele de aer in zona usilor, pre-incalzitor Webasto, sistemul integrat de informare vizuala si acustica a pasagerilor, supravegherea cu camere video – 3 la interior si 3 la exteriorul vehiculelor si sistemul de ticketing de ultima generatie, cu validatoare electronice pentru cartele magnetice, compatibile si cu sistemul conventional de taxare, impreuna cu sistemul special pentru numararea pasagerilor, cu celule optice.
Capacitatea totala de transport este de 95 de locuri, dintre care 27 pe scaune. Daca este nevoie, pot incapea in zona centrala pana la doua carucioare, al caror acces se face pe rampa asistata electronic.
Valoarea de achizitie a celor zece Urbanway a fost de 930.000 de lei per unitate, banii pentru investitie provenind de la CTP Cluj. Autobuzele beneficiaza de garantie completa de cinci ani, la care se adauga inca trei ani pentru protectia anti-coroziune si pentru materialele de finitie ale podelei. Separat, garantia sistemului de informare al pasagerilor este de zece ani.
Vehiculele au fost achizitionate impreuna cu un pachet complet de scule speciale, incluzand tester diagnoza, iar personalul CTP Cluj a beneficiat de training de specialitate.

Articole similare

Ad