Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mitsubishi Motors Thailanda a ajuns la 4 milioane de vehicule fabricate

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) a anuntat ca producatorul si distribuitorul sau exclusiv in Thailanda, Mitsubishi Motors Thailanda (MMTh), a ajuns la 4 milioane de unitati fabricate. La ceremonia organizata cu acest prilej au luat parte oficiali guvernamentali din Thailanda si reprezentanti ai altor parti afiliate, alaturi de Tetsuro Aikawa, presedinte&COO al MMC. „Imi exprim profunda recunostinta fata de Guvernul thailandez si de toate partile implicate pentru cooperarea permanenta si sprijinul oferit MMTh.
 

Vom continua sa plasam operatiunile din Thailanda in centrul businessului nostru. Vom fi devotati in a fabrica vehicule care sa intreaca asteptarile clientilor si ne vom extinde operatiunile in pas cu industria auto thailandeza“, a spus Aikawa.
MMTh a fost infiintata in ianuarie 1987 ca hub major de productie pentru MMC, sprijinind sectoarele de productie si de export. MMC va consolida capacitatile de cercetare si dezvoltare legate de centrul de productie, in functie de extinderea capacitatii de productie, pentru a continua imbunatatirea calitatii si comercializarii vehiculelor fabricate la MMTh.

Articole similare

Ad