Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Agricover Holding renunță la proiectul de listare la Bursa de Valori București

Consiliul de Administrație al grupului Agricover, unul dintre liderii din agribusiness-ul european, a anunțat decizia sa de a nu continua procesul de listare a acțiunilor companiei la Bursa de Valori București din cauza faptului că nu ar fi îndeplinit parametrii prevăzuți inițial în condițiile actuale de piață.

Agricover Holding este dedicată impulsionării unei creșteri durabile în sectorul agricol, continuând în același timp să colaboreze îndeaproape cu acționarii, clienții și partenerii săi pentru a-și atinge obiectivele pe termen lung, potrivit unui comunicat de presă.

În ultimele două decenii, Agricover a jucat un rol cheie în sprijinirea fermierilor din România, oferind acces la inputuri agricole, soluții de finanțare și inițiative emergente de digitalizare care promovează agricultura durabilă și performantă. Angajamentul ferm al companiei față de principiile solide de guvernanță corporativă, management pragmatic, transparență și responsabilitate ne-a poziționat ca un jucător proeminent în sectorul agricol românesc.

„Cu o situație financiară solidă și fiind pe deplin conștienți de contextul geo-politic, macroeconomic și al piețelor financiare, ne-am asumat un risc calculat. Vom continua cu planurile noastre știind că modelul nostru de afaceri inovator își va atinge obiectivele de profitabilitate și de creștere. Ne menținem angajamentul față de cele mai înalte standarde de guvernanță corporativă, continuând în același timp angajamentul de a promova inovarea în rândul fermierilor. Dorim să ne exprimăm recunoștința față de toți investitorii care au participat la acest proces.”, a declarat Liviu Dobre, CEO Agricover Holding.

Articole similare

Ad