Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Holcim cumpără compania britanică de reciclare Sivyer Logistics

Holcim, liderul global în soluții inovatoare și durabile pentru construcții, achiziționează Sivyer Logistics, unul dintre principalii producători care reciclează deșeuri și demolări de construcții (CDW) pentru piața construcțiilor din Londra.

În prezent, Sivyer gestionează aproximativ 1 milion de tone de materiale pe an, utilizând tehnologii de reciclare și recuperare de ultimă generație pentru peste 500 000 de tone de agregate reciclate și recuperate, totodată și soluri fabricate. Holcim precizează într-un comunicat de presă că noua achiziție reprezintă un pas important în direcția impulsionării construcțiilor circulare pentru a face orașele mai durabile.

„Sivyer Logistics este o achiziție excelentă care ne ajută să impulsionăm construcțiile circulare și să atingem obiectivul grupului nostru de a recicla 10 milioane de tone de deșeuri și demolări de construcții până în 2025. Aștept cu nerăbdare să le urez bun venit tuturor angajaților Sivyer Logistics și să investim împreună în următoarea noastră eră de creștere.”, a menționat Miljan Gutovic, Region Head Europe.

Compania Sivyer Logistics a fost fondată în 1862 și include servicii de gestionare a deșeurilor, logistica vehiculelor, soluri manufacturate, agregate primare și reciclate, tot așa cum și beton gata preparat. Holcim plănuiește să avanseze obiectivele ambițioase de sustenabilitate ale „Strategiei 2025 –  Accelerarea tranziției verzi”, în mod special obiectivul de a recicla 10 milioane de tone de deșeuri și demolări de construcții în produsele sale până în 2025.

Articole similare

Ad