Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Parlamentul bulgar decide ca toate rulotele din categoria M1, indiferent de greutatea maximă autorizată, să plătească taxa de vinieta 

În urma adoptării unor amendamente la Legea Drumurilor, propuse de Consiliul de Miniștri, Parlamentul bulgar a hotărât introducerea taxei de vinietă pentru rulotele din categoria M1, indiferent de greutatea maximă autorizată, relatează BTA.

Deputatul de la formaţiunea “Continuăm Schimbarea – Bulgaria Democrată” (CC-DB), Nastimir Ananiev a subliniat faptul că până acum toate vehiculele de camping cu o masă de 3,5 tone au plătit o vinietă, însă existau unele rulote mai grele care erau considerate camioane și îngreuna situația celor care alegeau să-și petreacă vacanța în acest mod.

Potrivit oficialului, Parlamentul a rezolvat acum această situație și toate autovehiculele de camping, indiferent de masa lor, vor putea circula pe drumurile bulgare cu o vinietă. Ananiev a adăugat că este un semnal pozitiv pentru a petrece vacanțele în natură.

De asemenea, deputații bulgari au votat și în favoarea înființării așa-numitelor “puncte de întreținere pentru rulote” pe drumurile existente. Deputatul CC-DB, Miroslava Petrova a menționat că astfel statul va avea acum oportunitatea de a ridica standardele în ceea ce privește turismul de camping și cultura campingului în țară.

Articole similare

Ad