Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ghișeul Unic ARF integrează Softrans și Interregional Călători în platforma online

Autoritatea Română pentru Reformă Feroviară (ARF) a anunțat extinderea funcționalităților sistemului său de vânzare integrat de bilete de tren. Astfel, prin intermediul platformei comune, utilizatorii vor putea achiziționa bilete de călătorie pentru trenurile Interregional Călători și Softrans. Noua integrare va fi disponibilă la adresa bilete.infofer.ro.

Platforma Ghișeul Unic ARF va acoperi serviciile a cinci operatori de transport feroviar majori din România, precum CFR Călători, Transferoviar Călători, Astra Trans Carpatic, Interregional Călători și Softrans SRL. În prezent, există planuri, în curs de desfășurare, de a integra și operatorul privat REGIO CĂLĂTORI, care ar completa sistemul integrat și ar consolida accesul simplificat și eficient al călătorilor la bilete de tren online.

Prin intermediul Ghișeului Unic – Vânzare Online, utilizatorii beneficiază de avantaje semnificative, cum ar fi posibilitatea de a cumpăra bilete online pentru trenurile tuturor operatorilor de transport feroviar (OTF-C), integrarea și interconectarea sistemelor informatice existente ale acestor operatori și funcționarea în paralel cu sistemele actuale de vânzare online ale OTF-C.

Articole similare

Ad