Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Renault prezinta Alaskan Ice Edition

Renault a dezvaluit o editie speciala a modelului Alaskan in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Denumit Alaskan Ice Edition, noul pick-up este produs in serie limitata, fiind disponibil din toamna acestui an, mai intai in Elvetia.
Beneficiind de un acoperis de tip hardtop, noul Alaskan are un aspect exclusivist in doua tonuri 

si ofera un plus de spatiu de stocare, in timp ce incarcatura este mai protejata. Alaskan este potrivit pentru uz profesional sau personal, avand un spatiu de marfa generos (2,5 m²), o sarcina utila mai mare de 1 tona si o capacitate de remorcare de 3,5 tone.
La capitolul motorizari, Renault Alaskan beneficiaza de un motor puternic, dar eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, si anume propulsorul de 2.3 litri dCi Renault (160 CP si 190 CP), care ofera cel mai economic consum de carburant pe segmentul de piata. Cabina confortabila si spatioasa este dotata cu cinci scaune din piele si un sistem audio care are 6 difuzoare stereo, cu tehnologie Dôme Flax. Versiunea Renault Alaskan ICE ofera o experienta sonora imbunatatita. Noul model va fi produs in serie limitata si va fi disponibil incepand din aceasta toamna.

Articole similare

Ad