Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Confort ridicat inca de la echiparea de baza

Odata cu lansarea celei de-a patra generatii Volkswagen Caddy au fost redenumite si variantele disponibile pentru transport de pasageri, care de acum sunt Conceptline (versiunea entry-level, care il inlocuieste pe Starline), Trendline, Comfortline si Highline. Lor li se alatura o editie limitata dedicata acestei lansari, cu numeroase dotari de top, si minirulota Beach, avantajoasa ca pret, dar polivalenta si ergonomica.
 

Caddy Conceptline este ideal pentru familiile tinere, dar si pentru toti cei care au nevoie de spatiu maxim, organizat practic, la un pret scazut, si reprezinta, de fapt, compromisul ideal intre furgoneta pentru oras si monovolumul compact. Din dotarea standard fac parte oglinzile retrovizoare similare celor de la autoturisme, inchiderea centralizata din telecomanda, limitatorul de viteza, sistemul Front Assist cu franare de urgenta in orase, doua spatii de depozitare dechise pe panoul de bord, un box deschis, cu manere, inca unul deschis, spatii de depozitare in fata celui de-al doilea rand de scaune si jante de aluminiu de 15". Aceasta versiune poate fi dotata cu oricare dintre motoarele disponibile pentru noul Caddy, cu exceptia TDI de 150 CP.
Trendline este modelul Caddy cel mai „modest“ din categoria monovolumelor compacte pure si se diferentiaza de Conceptline la exterior prin manerele usilor si bratele oglinzilor retrovizoare vopsite si prin partea de sus a usii culisante in culoarea caroseriei. Interiorul este tapitat complet, ceea ce nu se intampla nici la furgoane, nici la Conceptline. Pentru un plus de siguranta sunt disponibile airbaguri laterale si culisante, iar din dotarea standard fac parte un box cu manere care se poate incuia si care, daca se foloseste climatizarea, poate juca rol de lada frigorifica, scaunul soferului reglabil pe inaltime, sertarul de sub scaunul din fata stanga, o perdea pentru spatiul destinat bagajelor si un sistem radio Composition Audio cu patru difuzoare. Trendline este disponibil cu toate motorizarile propuse de noul Caddy.
Comfortline pare taiat dintr-o singura bucata, parasocurile si barele laterale de protectie sunt in culoarea caroseriei, lamelele calandrului si farurile laterale sunt incadrate de suprafete cromate si la exterior are rampele pavilionului negre, cu sarcina de 100 kg – optionale in cazul Trendline – …

Articole similare

Ad